PDA

Pogledajte Punu Verziju : Moze li ljubav da zivi posle prevare?

Hannah
24-10-08, 00:15
On je spavao sa drugom..ona je razocarana, ljuta...izigrana,,ne moze da ga "smisli"!
Ona je spavala sa drugim...on je besan..agresivan...razocaran ..povredjen..u stanju da uradi "svasta"!
Da li ljubav posle ovakvih situacija moze da se zakrpi i nastavi...i sta sa recidivima (redovnim prebacivnjem i "cantranjem") koji sluze za osvetu i psihicko izludjivanje?????.Kako..i da li nastaviti?

volta
24-10-08, 12:47
pod normalnim okolnostima ne bi trebalo da se nastavi....ali svi znamo da su okolnsti drugacije pa tako i ako nastave da zive zajedno...ono sto su imali prije, vise nikad nece biti isto...barem ja tako mislim

Hannah
25-10-08, 01:21
Boze blagi...na shta lici zivot u nastavku...rat...vekovni?..I ko moze da izdrzi taj psihicki pritisak?Verovatnoima takvih parova koji zive u ovom paklu?Iz raznoraznih razloga?

A..mozda ima situacija gde se moze oprostiti i gde se zivi liberalnije?:shta:

Fairy
25-10-08, 17:27
Naravno da ne moze.... Mada tu onda nije ni bilo ljubavi cim je doslo do prevare :shta:

Bebe
25-10-08, 18:33
:2guns:.......mrzim prevare...ne varam....

plavka
26-10-08, 00:02
nema tu ljubavi vishe...
ako me je prevario znachi da mu je neshto falilo kod mene..bilo bi poshtenije reci fali mi neznosti,paznje,strasti..cega god..ali...sta je tu je
nema tu nastavka vishe..sve nadalje je agonija,prebacivanje i chvor koji se ne rasplice..
ne varam i ne oprashtam prevaru
:cool:

Hannah
26-10-08, 20:38
Svaka cast na odgovorima! Divni ste...:aplauz:
Samo da budemo svesni toga da se sexualni kontakti desavaju svuda oko nas BILO GDE..bilo kada, to ne moze da se kontrolishe ni spreci...
Da li je vas neko animirao toliko da zadrhtite i pozelite..ili ste toliko "nepobedivi"
da vas ne zanima kakav trag ostavljate na suprotni pol? Ipak potreba za potvrdjivanjem postoji, morate priznati..

Ovo govorim iz razloga, shto dajem shansu vezi i trajanju ,naravno- treba sabrati ZA i PROTIV i videti sta prevagne..

Bebe
02-11-08, 19:30
To su samo naše majke,njihove majke i tamo još dalje,tolerisale...sada je to baš retko..sada se ne trpi,sada nema blama od okoline i ostalih sranja...

Eros,kako da budem sa njim,kada bih mu u zenici videla nju?Čak i ako je nema...Ovo važi za obe strane...:crnogorac:

ahaa
02-11-08, 20:53
tesko je imati pravu ljubav prema nekome ka da osetis blizinu drugog ili druge to izjeda barem mene

Bebe
03-11-08, 01:16
Ali,zar ne postoji neko,pored koga ne moramo tražiti drugog?Jebo te,ja sam onda romantik...[Samo Registrovani Korisnici Mogu Videti Ovaj Link]

fioncica
10-11-08, 03:51
cuj sad ovo...muzh pita zhenu,,,zeno znash sta je kad me vidish za drugom zhenom negde u grad????
ona kazhe sta???
to se zove romantika...privlacnost.....
aha,,,kazhe ona ,,ako sam dobro shvatila,,,,romantika je kad me ti vidish u grad sa nekim frajerom.....
aaaa ,,,zheno ,,,,nemoj da sad meshash,,,romantiku sa batine.....:D.....

eto a sad....malo ozbiljnije,,,,Bebi potpuno se slazhem sa tobom,,,,kad postoji neko koga istinski volish,,,,,onda on ti je sve....

plavka
10-11-08, 04:13
tachno
il me voli il me ne voli
nema dva zeca tri zeca :haha: pih prevara ne ne

ne prashtam to i tachka :cool:

HardCandy
10-11-08, 10:26
SHOW MUST GO ON!
Mnogo toga treba da ne štima, da bi došlo do prevare...i kada se ona dogodi,tek onda se otkrivaju prethodni problemi i neslaganja. Kad već dođe do toga, onda treba nastaviti živeti sa time! Prekid zbog prevare je nerazuman.
Hvala bogu da će, svako isfrustriran u vezi, teže odoleti prilici da prevari, nego onaj kod koga je veza harmonična.

Hannah
10-11-08, 11:22
Kad razum 'progleda' srcem.....:aplauz::hms::bravo:

baby
10-11-08, 18:26
mislim da može, ali pod uslovom da u prevari prođeš kao "bos po trnju" pa se onda vratiš lepo svojoj kućici .... izljubiš svoju slatku ženicu/mužića i rečeš: Što sam srećan što te imam!;)

Lidija
11-11-08, 09:38
ziveche...ali kad se jednom neshto razbije,teshko se sastavi....i kad se sastavi uvjek razbije se na isto mesto.....moze ziveti..ali ne onako kako je zivela nekad.....:love:

Hannah
11-11-08, 13:15
Dobro...boli..i stalno ostaje u glavi obaj skot da kljuca i podseca..jer nas je neko "prevario" neko nama sveti i odabran.Nije u nama vishe video superlativ svojih zelja..
A zashto mora da se sazna?Za prevaru!..Zasto nema diskrecije? Bash iz razloga da se ne povredi partner?
KAKO TO OSETIMO PREVARU? i da li....Mora li se UVEK reagovati kada nam se informacija o prevari "dobronamerno" servira?
I josh neshto......JESMO LI ZABORAVILI na sebe i nash izgled i na one "sitnice" koje zavode nashe muzjake/zenke??? Mozda smo se opustili ...zapustili...smanjila se zelja za zavodjenjem partnera..jer smo ga vec osvojili?....

TODOnosiRadost
12-11-08, 19:40
Ukoliko uvodno pitanje ove teme nije retoricke prirode onda ono postulira postojanje ljubavi izmedju zene i muskarca.Dakle vole se,brinu se jedno o drugome,poshtuju se, znaju se,odgovorni su i prema onom drugom i prema sebi........i u krajnjoj liniji njih dvoje postaju jedno i tako se dozivljavaju i ponasaju.Ljubav iskljucuje mogucnost bilo kakve prevare.Jednostavno to je takvo stanje duse.Prevara je samo lakmus papir koji dokazuje da je ljubav prosla ili vrlo verovatnije da je nije ni bilo.

baba_roga
12-11-08, 19:58
Iz mnogih mojih poznatih sluchajeva sam zakljuchila da NE postoji LJUBAV posle prevare. To je kasnije samo gadna igra prepucavanjem koja zavrshi sa raskidom koji je u sushtini nastao tom prevarom.

p.s. nedo bog da mene neki partner prevari, ima mu odsechem bobana i ga prepariram i okachim na vrpcu i nosim ga oko vrata kao suvenir:D (naravno ako je to prava ljubav):)

plavka
12-11-08, 20:31
bako za tebe je tema trebala da glasi-moze li partner da zivi posle prevare :haha::haha::haha:

unthinkable
13-11-08, 12:57
Prevara opisuje jedan mnogo ruzan postupak ljudskog stvora. Radi se o lazi, o prekrsenom "obecanju"...
Ako nekome nesto fali u vezi, nije srecan... ili je "manje" srecan nego sto misli da treba ili samo ne prepoznaje srecu,neka ljudski izadje, pa radi sto mu volja... Prevara je, ova o kojoj pricamo, izdajstvo nekog ko bi trebalo da nam je medju najbitnijim osobama u zivotu... Takve osobe zasluzuju apsolutnu iskrenost, a ne neka naklapanja o sebicnosti, neispunjenosti, trazenju... Tacnije, to se sve lepo prvo izgovori "oci u oci", i onda se ide dalje u nove avanture,provode, krevete...
Prevara se ne oprasta - to je aksiom!

mackica_666
13-11-08, 14:01
nema spasa...traziti drugu ili drugog odma

HardCandy
13-11-08, 17:38
'ajde da malo ne morališemo!
Šta ako je veza savršena i nikome ništa ne fali... i onda se ukaže prilika- neki Bred ili Anđa... i već te pogledom skine... a tvoj pokušaj da se zadržiš na flertu postane tako slabašan jer te potpuno razoruža... i ...desi se!
I niko na svetu sem tebe ne zna da se to dogodilo..'kugla' se nastavi okretati kao milionima godina unazad.. nikome šteta nije učinjena..
Kugla se i dalje vrti, zašto i ljubav ne bi ostala ista!?

Toxic
26-11-08, 19:17
[Samo Registrovani Korisnici Mogu Videti Ovaj Link]

E da je on u pitanju prevara je dozvoljena :D

Ko da mu odoli :D

HardCandy
26-11-08, 20:24
Ma daaaaaj, Toxic!
Niti je lepši, niti zgodniji, niti mlađi!
Ja ne bih nikada prevario, ali ne bih ni krio ni sputavao svoje ambicije prema drugim damama. To onda nije prevara!
Ako muškarac bude sa drugom, trećom ili četvrtom(kao u mom slučaju) ;-) , to ne znači da on na taj način povređuje onu prvu! Uglavnom je, kod muškaraca, u pitanju čista 'fizika', tako da tome ne treba pridavati neki značaj.

VEKI
28-11-08, 22:05
Ne moze da zivi...tu vise nema sta da se prica i tacka!!!!!!!!

DJAVO
29-11-08, 02:02
ima da zivi meseca limburga kad se sisaju majmuni

Lilith
29-11-08, 10:42
Prava ljubav sve prašta.......

Futura
02-12-08, 02:34
Prava ljubav ne vara ,mozda nase telo ....ljubav je u dusi ....

РашаХарамбаша
02-12-08, 20:08
А може ли превара да живи после љубави??? ХАха :Р

Hannah
03-12-08, 23:57
Toxic imash kredita kod mene(Brad Piit)..:)...
Lilith....Povest...oba stava mi se dopadaju i opravdana su!...;)
A za RAshu...to uvek moze da zivi...u nama...i sa nama..pitanje je koliko imamo slab zeludac
i trcimo svaki cas do wc-a...;)

soned
21-12-08, 01:46
ali pod uslovom da se za prevaru ne dozna :D

baby
21-12-08, 13:26
Ljubav nestaje pre prevare...
(osim ljubavi prema samom sebi koja sve više jača)

silver bullet
21-12-08, 13:55
ko voli taj ne vara i tu boga nema
kakvo prastanje kakvi bakraci to ni u bajkama ne zivi

Ube
24-12-08, 18:45
Moze, ako se osoba koje je prevarila iskreno kaje, ali to se nikako ne moze dokazati tako da...

Toxic
24-12-08, 19:01
Samo onaj ko te voli moze ti naneti bol.
Ne treba oprostiti prevaru, ako te prevari jednom a ti oprostis, on ce to da iskoristi. U vezi je bitna iskrenost i poverenje, a sve ostalo dolazi samo po sebi.

Ube
24-12-08, 19:05
Tu si u pravu, popusti jednom, uvek ces popustati, ali ako kao sto rekoh ako se iskreno kajes zasto ti ne oprostiti, ali posto ti mozes da slozis facu i da mi se umiljvas da se pravis da se kajes... Zbog toga samo ne treba prastati...

Hannah
24-12-08, 20:10
Samo onaj ko te voli moze ti naneti bol.

Samo ONOGA KOGA VOLISH -moze ti naneti bol...a da li cesh saznati za prevaru i biti povredjen i koliko ...eh sad! Biti povredjen--nije sve jedno saznati da nisi JEDINA misao nekome i objekat obozavanja ...Pitanje je KOLIKO te taj NEKO voli kada moze da te prevari...A i budala je neopevana ako nije diskretan-ukoliko je samo kres u pitanju...ONDA treba mu jebati kevu!:2guns:

MindTool
24-12-08, 20:11
kamo srece da je partnerka malko manje posesivna i normalnija, pa joj lepo najavis kad osetis da bi bilo dobro da se malko izduvas na drugoj. promena kao osvezenje bi mozda cak odrzala vezu, odagnala izfrustriranost monogamijom. mada ovo lici na "i tako je mrmot zavio cokoladu...".

mazda NBGD
27-12-08, 07:34
Ja mislim shto se tiche vas devojaka,da kad vas prevari neko a ima ljubavi,posle toga nishta nije isto niti ce ikad biti i zato je to pocetak kraja te veze.

stryker
29-12-08, 23:19
ja mislim da moze ali je potrebno jako puno vremena da se to prevazidje a mnogi nemaju strpljenja za tako nesto i onda se desi ono sto se desava

pili
29-12-08, 23:20
e taj bi kod mene zavrsio za sva vremena!!!:2guns:

stryker
29-12-08, 23:32
pa dobro ipak sve zavisi kakva je vrsta prevare u pitanju i koliko je dugo trajala

pili
29-12-08, 23:35
prevara je prevara...nije bitno kakva!!!
ko se jednom opece...

stryker
29-12-08, 23:38
a ti si misljenja da se takve osobe ne mogu popraviti ako recimo imaju dovoljno dobar razlog

Hannah
05-01-09, 04:04
NAravno da mogu da se poprave...Prastanje je deo ljubavi i odlika divnih bica...no sta je sa zenskom prevarom?

Nancy Drew
13-01-09, 19:42
ne...

ANNO_DOMINI
05-02-09, 05:47
Muskarac kad vara..to radi zbog desetak minuta zadovoljstva
Prevara zene je dublja...ona to prvo kristalise u glavi,kod nje moraju postojati emocije da bi to uradila.

NE je odgovor.

Hannah
05-02-09, 13:41
Prevara je-prevara(?????) da li spontana-bez trunke emocija-cist kres i zadovoljenje reakcije tela ili bila - spontana,"sa trunkom emocija" radi lakse prerade i boljeg orgazma.( i jedan i drugi nacin je istovetan za oba partnera)

No, baj-d-vej, sto bi rekla Lilith u svom blogu-kada mushko to radi -on je DASA, a kada zena to radi ona je qrva? Nije mi samo jasno koliko treba milenijuma da prodje i da se zaboravi strah od matrijarhata i zena ne deklarishe skaradno za ista delanja, i po svaku cenu degradira i tretira kao bice nizeg reda.

Mislim da "tradicija, propisani moral koji oslikava razlike i velica muskarca...nikako da popuste pred strahom zvani ZENA,vec je monogamija definisana samo za zenu...

Nisam zagovarac feminizma...No niko nije imun na emociju, erotiku zelju i strast...

Odlika je samo nasha da li cemo se upustiti u izazov koji se brzo zaboravlja ili preskociti iskushenje jer smo zadovoljni i neoptereceni i lako izlazimo na kraj sa provokacijama.
Mnogo vaznije je koliko postujemo partnera, imamo sluha za zajednicki zivot , koliko se obostrano neguje zajednstvo, prijateljstvo(medju partnerima) i porodica...Koliko posvecujemo paznju ugadjanju u sitnim radostima i dajemo prostora za disanje.

Galadriel
05-02-09, 18:46
Ne može da se nastavlja...svaki takav pokušaj bi bio mrcvarenje, jer ako će on njoj ili ona njemu da svakog dana to prebacuje ili...ma dovoljan je i prezrivi pogled...ljubav je skočila kroz prozor definitivno, pokušati da je reanimiraš po meni je suludo, jer bez većih posledica neće moći da živi dalje...dal je bilo sa ili bez emocija obe strane će "po difoltu" razmišljati na sledeći način: "Ako me je jednom prevario/la ponovo će, i ako je već potražio/la šemu sa strane znači moja ljubav nije dovoljna.."

baby
05-02-09, 19:10
Pitam se samo da li ljubav postoji pre prevare i kakva je to onda ljubav?

Galadriel
05-02-09, 19:18
Kod strane koja se odluči na prevaru iz bilo kog razloga ne postoji definitivno, pa neka on/ona to naziva kako hoće...:kafa2:

Hannah
05-02-09, 19:53
Hajdemo ovako:
Kako komentarishete "izlet", (bilo kojeg partnera) koji je samo potreba trenutna, strast i nistra vishe?...Naravno, drugi partner ne zna , niti mora ikada da sazna...

Deklarisete li takav postupak kao nedostatak ljubavi prema partneru?
Sta ako veza normalno funkcionishe, i "izlet" je slucajnost koji moze a-ne mora da se ponovi?
Da li mislite da smo ljudi bez emocija i imuni na eros, komplimente ili nas spoznaja da smo privlacni josh uvek apsolutno ne dotice? Ili to vec po klasicnom rezonu je dozvoljena oblast za mushki svet, koja se pravda -bilo kako?

ANNO_DOMINI
06-02-09, 02:26
Napisao sam malopredjasni post,zeleci da pojasnim da mislim...da se zene teze odlucuju na prevaru od muskaraca.Rekoh i zasto.Ne mislim da je prevara ,,machizam,,.Zelja da se osetimo pozeljnim se moze iskazati i kroz obican flert.Ali...granica postoji.Mozda je moguce preci preko prevare,zaboraviti,oprostiti...zovite to kako hocete.Ali ja ne mogu.Ljubav i pripadanje je jedna vrsta celibata...odricanja .Ako vec znate da ne mozete biti samo sa jednom osobom,onda joj to recite na samom pocetku...mislim...stisnite petlju i recite.I sami znate ,iz sopstvenog razmisljanja, kakav ce biti odgovor.
I ako osetite da Vas poznanstvo sa novom osobom ispunjava emocijama,kazite to partneru,i idite.Tad nece biti prevare.Tad necete biti sebicni i lazljivi.Zar da ponovo budem sa osobom,volim je,zelim,a kad god zatvorim oci vidim je ispod drugog u mislima?Hvala,ali,ne hvala.

Bebe
06-02-09, 09:44
Ljubav jedva preživljava i bez prevare....:D....Kako bi onda živela posle nje....:D

Futura
21-02-09, 14:51
moze ..ma , bre ...moze sve kada s e hoce i kada imamo volje potruditi se ....

Cinderella
22-02-09, 17:23
Misliš?

Možda i moze ali to se onda dalje en zove ljubav, vec nesto sasvim drugo:shta:

Prevarena strana gubi poverenje, i sve dalje gleda kroz to...
Prevaren hoda ko po jajima, ponasa se pokajnicki....i to onda pookne...
Dakle NE nema ljubavi posle preljube/ prevare:):):)

Futura
12-04-09, 14:03
mooozeeee

suny
12-04-09, 18:00
ne nema sanse

goxy30
12-04-09, 22:21
Moze ali kod mene ne moze :D

magicmoment
12-04-09, 23:42
ne znam...da provjerimo:fairy volis li me jos?:haha:

COCO
13-04-09, 02:29
Ukoliko vas neko zaista voli naravno da ni po koju cenu to nece ugroziti sex avanuricom

Da prica ko sta hoce, to je ako

Ljubavi prolaze, nove dolaze, prevara ostaje i nikad se uistinu ne oprosti

Futura
13-04-09, 15:00
Moze ali kod mene ne moze :D

ZNas da i kod mene moze:D

@COCO
Ljubavi prolaze, nove dolaze, prevara ostaje i nikad se uistinu ne oprosti slazem se dusho :kiss:

goxy30
13-04-09, 17:44
znam znam da 'moze'
:D
Al kod mene nece da moze, jel tako moze!?
:lol:

doomsword80
13-04-09, 17:45
Naravno da ne moze! Ljubav se zasniva na poverenju!

Toxic
13-04-09, 17:49
Po mom misljenju ne meoze, jel onda to ne bi bilo to, izgubilo se poverenje, srce je povredjeno i najbolje da svemu tome dodje kraj, bolece ali zivot ide dalje...

goxy30
13-04-09, 19:14
Ma ljudi moze, ali stvarno

Ali kod mene ne moze, ja sam taki

ALI

Ako je 'hands-free' varijanta(gde ja vas voljeni u zavidnom polozaju) to i nije prevara vec zloupotreba tamo nekog magareta/koze

:haha:

Fairy
13-04-09, 19:21
Po meni svaka normalna osoba koja i malo drzi do sebe ne bi trebala da predje preko toga :zbunjeni: Ma koliko volela tu osobu :wise:

goxy30
13-04-09, 19:25
Ali 'hands-free' ti je bre zlostavljanje
To nije prevara, masturbacija bre :lol:

Sania
13-04-09, 21:54
Teško:plac2:

HardCandy
13-04-09, 23:28
Po mom misljenju ne meoze, jel onda to ne bi bilo to, izgubilo se poverenje, srce je povredjeno i najbolje da svemu tome dodje kraj, bolece ali zivot ide dalje...

Treba VEOMA razlikovati 'mušku' i 'žensku' prevaru!
Ne može se jednako postupati u oba slučaja...

HardCandy
13-04-09, 23:47
;-)
Hvala, ali to nije showinizam, nego naučna realnost!
Evo i zašto...
Koliko dece može žena da rodi, a koliko muškarac da napravi, u toku svog života?
Koliko reproduktivnih ćelija ima muškarac/žena?
Koliko testosterona (hormona koji nam diže libido) ima muško/žensko?
Sve ukazuje na OGROMNE fiziološke predispozicije za 'mušku prevaru'!
Kad bi se od muškarca tražilo da to sputa, to bi bilo kao tražiti od žene da ne rađa.

Lidija
14-04-09, 12:26
moze...nekud dalje od mene.....

goxy30
14-04-09, 12:28
To lidija, mesec ja pravo mesto

I kod mene moze, al bre nece da moze :D, eto meni se moze

Lidija
14-04-09, 12:29
ma moze....samo se ti dalje vishe potrudi.....:D

điđi
22-05-09, 22:39
mislim da se može prevara prevazići ako je ljubav obostrana, a partneri pametni..
trebali bi se na neko vrijeme razići da se ego/emocije malo ohlade i pamet opet počne funkcionirati...
vrijeme je najbolji pokazatelj da li ljubav je ili nije.:kiss:

:ruza:

CURICA
23-05-09, 00:39
Neko se saplete i zabode spolovilo u ljubav tvojega zivota, rastanete se, malo ohladite glave i saberete utiske
Pamet pocne funkcionirati...i vidis da je najbolje da se ne trudis vise

Evo zasto ja mislim tako

1. Da te je volela ne bi neko zabadao nesto njoj medju noge ili obratno
2. Nema vremena jednom se zivi, kakav crni oprost za nesto tako!?
3. U tucanju nema pameti, ko jednom pogresi vrlo verovatno ce i opet gresiti
4. Tucanje-ljubav hteli mi priznati ili ne idu ruku pod ruku jer smo mi telesna bica samo sto neki palamude i izigravaju neke velike kastrirane mislioce

Ko mi moze reci da sex nema veze sa ljubavlju, i da su to dve razlicite stvari za nas obicne ljude!?
Mozda neko ko bi hladne glave mogao gledati kako mu se draga/dragi tuca
Neki bezmudi verovatno :haha:

Moj skromni pogled na ovu palamudiskusiju :cool:
:ruza2:

điđi
23-05-09, 16:03
Neko se saplete i zabode spolovilo u ljubav tvojega zivota, rastanete se, malo ohladite glave i saberete utiske

prevara je jedan proces koji je započeo davno prije saplitanja/zabadanja/širenja nogu...
prvo se vara u mislima i svatko tko to smatra bezazlenim je naivan, jer ideja jednom rođena, ima tenziju da se materijalizira/ostvari. zakon, uzrok - posljedica.

dakle stvar je u glavi. a sve što započne iz glave, u glavi treba i završiti.

:ruza:

CURICA
23-05-09, 23:35
Bezmuda posla, u tucanju nema mnogo razmisljanja ili tucas ili palamudis nema trece!

No commentirat dalje, postujem drugacije vidjenje stvari

:ruza2:

Galadriel
06-06-09, 23:40
Kako ikad više verovati nekom ko krvari 5 dana, a ostane živ.

MindTool
07-06-09, 02:46
Posle (tvoje) prevare se voljeno biće još više voli.

Lilith
07-06-09, 10:03
Ti to iz iskustva, Mind? ;)

MindTool
07-06-09, 15:15
ja to iz tvoje s(a)vesti :D

matador
13-06-09, 21:29
moze naravno ali na dve razlicite strane .Svako svojim putem

Futura
05-08-09, 22:57
Ljubav UVEK zivi ...samo mi nakon prevare u prve redove nase bica stavljamo sujetu , ponos.....ljuba ne nestaje tek tako ...a i sta je to prevara/? Sex?
Mislim da zene lakse oprastaju prevaru te vrste (fizicku prevaru) a muskarci teze jer su sujetni ...imaju vece komplekse,posesivniji su ali ne po pitanju "ja je volim i tesko mi je sto je imao derui" vec sto je tamo neki muskarac j**ao NJEGOVU devojku.:kafa2:

Lilith
18-08-09, 20:22
Nikad mi prevara ne bi bila razlog za raskid... kad volim onda i praštam... e sad, ima tu i nekih drugih momenata, al ne bih da širim priču... dakle - može!!!

ahaa
18-08-09, 22:15
hmmm prevara bez emocija tesko se dogadja , opet to znaci da nesto ne stima u vezi

Srbin
18-08-09, 22:48
Ljubav sve prezivi
Ali obicno nema prave ljubavi pa nema sta tu da prezivljava

vikica069
19-08-09, 00:57
MindTool idi trči par kilometara da se izduvaš:D:
Mislim da ralno ne može, ali opet, sve zavisi od parova...mozda je samo bila kriza u pitanju, nesigurnost, nedostatak paznje...pa kad to prođe...shvatiš da ti je stalo do partnera i da želiš da nastaviš...Ali, nikad više neće biti isto!

Magija
19-08-09, 10:04
Postoje osobe koje jednostavno prastaju i koje bi lakse podnele prevaru i sve oprostile nego
da budu bez svoje ljubavi...
Ja,mislim da ne bih oprostila prevaru...a ta ljubav i ako prezivi...ne bih ostala sa njim.
Dakle...ljubav bi sto se mene tice prezivela...ali ne bih ostala pored osobe koja me je prevarila.

Semko
26-08-09, 20:27
posle prevare nemoze biti isto a i sto kaze fairy kakva je to ljubav onda ako je do prevare doslo ..

pikovadama
16-09-09, 10:53
Prevara?! Sta je za vas ta famozna prevara? .....:D)))

Nekad negdje izjavih da Ljubav ne nestaje sa "prevarom".Danas volim,sutra ne volim....:D)))))

Bio suncan i lijep dan...islo se na izlet ....i tako:D)))
Ma shvatis s godinama :D

Futura
19-09-09, 15:40
Prevara? Fizicka ????ma dajte l;judi to je normalna stvar-danas ...
Ako je prevara u pitanju ona koja bi ugrozila mene , porodicu ili bitno uticala na zivot ...ne znam da li bi presla preko toga jer takva prevara -koja ce ugroziti mene ..moj zivot ...pokazuje nemarnost ,ne brigu pa i izostanak ljubavi onoga koji je prevario :kafa2:

okisha
22-09-09, 17:13
moje iskustvo
trpela sam godinama prevare (bivseg supruga)
.........svakoj toleranciji jednom dodje kraj........pustis malo. pa opet malo, pa sve ode beskrajno daleko..........
===========

_Niki_
22-09-09, 22:24
ne... i ne...

Sanndra
23-09-09, 00:01
Posle fizicke moze ,ajte zene u kom veku zivimo , pa svi smo mi ziva bica .Adrenalin proradibas kad ne treba nekada:wutra:
A i kad oprostis prevaru ti njemu to je i tebi otvoren put jbg ravnopravnoste medju polovima :ebise:

maestro
04-10-09, 15:49
Dok ne pogledash na sat....

malanastija
24-10-09, 04:09
Gde je ljubav ne bi trebalo da ima prevare.
Prevaru činimo kad idemo iz jedne zajednice sa nekim da tražimo neku drugu zajednicu sa nekim drugim.To je lutanje u potrazi za ljubavi.Bekstvo iz lažnih odnosa i pakta sa lažima.
Ako se i dogodi da ljubav bude izneverena ona će da preživi jer ona oprašta,ona je nesebična ona voli da je uz nas pa makar i pod nogama.
Ljubav od srca je apsolutna i nema ništa jače od nje.
Ljubav od silikona je već nešto drugo.

okisha
24-10-09, 21:06
zavisi kako ko podnosi i gleda na pojam "prevara"
nikad nista vise nije isto posle prevare (mislim kad muskarac prevari zenu)
==============

Malena
10-09-11, 15:57
Ne - i ne!... laz i prevaru ne podnosim!... paticu, plakacu, al oprostiti necu!...

goxy30
10-09-11, 17:34
hehe tako je

jos kad sam bio mali reche mi deda, "kad zakucas ekser nemoj ga vaditi ali isto tako pazi gde ga zakucavash" :D
mozda se samo vratim da ga overim ("exer") za svaki slucaj da ne ispane....tj u prevodu ako je sretnem oteram je u pm i produzim dalje :haha:

Malena
12-09-11, 16:43
Pametno!

Ma, takvi ljudi mi ne trebaju u zivotu!

Cupika
02-11-11, 18:49
Moje shvatanje je malo drugacije.... Ljubav nema veze sa prevarom.... Mozete nekog mnogo voleti ali ga ipak i prevariti....To je trenutak slabosti, znate da gresite ali ipak nastavljate... A posle se molite da se ne sazna i ne izgubite tu osobu koju volite..... Ako se ne sazna sve je ok :D :D

---------- Post dodat u 17:49 ---------- Prethodni post je bio napisan u 17:48 ----------

A da, dok postoji ljubav treba se boriti.... samo u nedostatku nje se treba razilaziti.... Svako zasluzuje drugu sansu.... :)

goxy30
03-11-11, 12:30
@ cupika

ja prihvatam drugacije misljenje....

ali ajde ti mei lepo reci, kazes ljubav nema veze sa prevarom.... :hmm:
pa nema direktne, ali posle prevare da li je moguce da ta ljubav bude ista?
po meni nije, pa stoga ima itekakve veze sa prevarom koja bi se desila posle rodjene ljubavi

recimo da imas sliku, ili u ovo moderno doba cak i snimak kako se tvoja "ljubav" tamo valja i razmenuje tecnosti sa nekim strancem....gledas taj snimak i sve mu/joj nesto oprastas?
jel tako?

ja bi joj dao drugu sansu, nek bude na 100m od mene da ne bi izgubila bilao kakvu sansu za bilo shta(fali nam neki smajli...ono kao giljotina) :D

samo moje razmisljanje koje je nastalo u datom momentu
ne znaci da sam u pravu, ja ovako samo (sada) razmisljam

cceki
05-11-11, 20:12
posle prevare samo ljubav prema domovini može da ostane:hee:

Ice man
12-11-11, 13:47
slažem se sa cupikom :D

prevara je fizička, a ljubav je i psihofizička stvar

moram da kažem da sam ranije bio kategoričan, vremenom su stavovi pupustili, baš kao i tolerancija i pogledi na to.

Ako neko vara, to radi ili zato što je zapostavljen (ovo razumem) ili zato što je damn bitch (za ovo lomim koske) :D

Malena
02-12-11, 00:55
Hahaha... al posle prevare ne popustam, ma koliko volela tu osobu....uradis mi to, ljubav se u meni gasi, polakooooooooo... :) Ice - ti lomis koske, a jaaaa oci kopam.

NaDistanci
17-12-11, 10:14
Moze da zivi, ako se ne sazna :D

Futura
25-12-11, 22:37
Moze da zivi ako se sazna ...jacina ljubavi se po tome vidi (jedan od pokazatelja ) koliko smo spremni da oprostimo ...naravno da nikada ne zaboravimo i ako prihvatimo cinjenicu da je Najveca zenska zabluda - nije on takav, promenio se:D

Ice man
25-12-11, 23:03
Jeste malena, ali žene ne varaju na isti način kao muškarci.
muškarcima je bitan broj, kvantitet.
žene varaju srcem ili iz osvete, znači kvalitativno.

NaDistanci
25-12-11, 23:07
ledeni, girls just wanna have fun , takodje :D

nema pravila...razlozi se razlikuju od osobe do osobe

Ice man
25-12-11, 23:12
of course, zezam se ja; isto je i kod muškaraca i kod žena
koristio sam staru otrcanu frazu, čisto da vidim kako će žene da reaguju :)

Futura
25-12-11, 23:14
htela sam to na[isati ..ipak :kvalitativno ili kvantitativno na isto mu dodje ...dali smo se nekom drugom sujeta svima nama radi ...ako se slazes i treba biti izuzetno cvrst u toj ljubavi(vezi) kako bi se moglo nastaviti dalje ili sam ja luuuudo volela :zaljubljena:

NaDistanci
25-12-11, 23:20
Noc provedena sa drugom nije nesto sto bi moglo da ubije svu moju ljubav.

A ti , dragi, ako citas, nemoj ovo da zloupotrebis :D Vraticu :D:D:D

Ice man
25-12-11, 23:25
futuro, budi sigurna da si luuudo volela.

kad se sazna za prevaru, tada proradi muška/ženska sujeta.... ništa gore od toga.

JustGirl
24-03-12, 14:20
Ne može. Ja ne verujem u to. Jednom izdano i iznevereno poverenje ne moze da se vrati. Nikada nisam varala, i prezirem prevare. Ne razumem ljude koji to rade. Zakrpiti se moze, da, ali povratiti u nekoga stav, osecaj da ga znas, nikada, barem sam ja tog stanovista. "Nenormalno" sam odana, privržena, najviše cenim to, i beskrajno i bespostedno se tu dajem, i kada više ne verujem, ja ne verujem. Ako si lood da pljunes na sve to, i to ti ne treba, ok. Nisam neko ko vraca, tuk, na luk, neko ko se sveti. Sacuvaj Boze, meni bi to bilo ispod casti. Jer ako bih radila isto sta je meni neko, ja bih onda bila gora od tog nekog. Moj pogled ti je onda dovoljan da me pogledas, da shvatis sve...I da u njemu vidis uplakane šarene oke, koje i bez reči kazu koliko je ♥ slomljeno i duša izneverena. Znaci, dacu ti dusu na pamuk, ali nemoj da radis takve i te gluposti. Ko je ipak lood pa se odvazi, sam je sebi presudio, ja nemam nista sa tim. Pa, onda kao u crtanom filmu, bućur na rame i put pod nogice...Ja odlazim. ♥